Start verkoop Nieuw Bergen nadert!

Definitieve prijzen Nieuw Bergen bekend! 

Het is bijna zover… de start verkoop van Nieuw Bergen! Heb jij interesse in een woning in Nieuw Bergen? Dan kun je vanaf nu bekijken welke V.O.N.-prijs jouw favoriete woning heeft. Ook is de woningselector geüpdatet met de nieuwste plattegronden en impressies. Bekijk hier de woningselector. De laatste verkoopstukken worden momenteel gereed gemaakt.

De prijzen variëren van € 170.900,- voor een studio van 33 vierkante meter zonder parkeergelegenheid tot € 1.707.900,- voor een appartement van 249 vierkante meter met twee parkeerplaatsen.

De nu bekende prijzen variëren tussen de € 5.200 en de 6.900 per vierkante meter.
De prijzen van de penthouses zijn nog niet bekend.

Start verkoop event 22 april 2022
Op vrijdag 22 april 2022 start de officiële verkoop van Nieuw Bergen. We organiseren die middag een event in de Kazerne van 16.00 uur tot 19.00 uur. Tijdens dit event is het verkoopteam van Nieuw Bergen aanwezig om je vragen te beantwoorden en je kunt dan ook de verkoopbrochure inzien. Die middag zullen ook alle verkoopstukken digitaal beschikbaar worden gesteld op de website. Er zal onder andere een toelichting gegeven worden op het project vanuit de verschillende disciplines. Het programma volgt snel!

Er geldt een maximum aantal bezoekers van 150 personen, dus wees er snel bij.