Nieuwsbericht #23: 1 maart start bouw

Geborgen wonen in het centrum van Eindhoven
Nog enkele woningen beschikbaar – Met de definitieve aankondiging van de start bouw van Nieuw Bergen op 1 maart 2023 wordt het moment waarop jij zou kunnen gaan wonen in dit iconische plan nu heel concreet. Steeds meer kopers kiezen daarom voor deze bijzondere woonplek in Eindhoven.

Nieuw Bergen gaat écht van start!
Het terrein aan de Deken van Somerenstraat in Eindhoven wordt deze maand bouwrijp gemaakt. 1 maart wordt gestart met de bouw van Indigo, Violet, Bleu, Rouge en de onderliggende parkeerkelder en eind maart wordt ook meteen gestart met gebouwen Jaune en Vert. De bedoeling is dat begin 2025 de eerste sleutels van Jaune en Vert al uitgedeeld worden. De oplevering Indigo, Violet, Bleu en Rouge volgen naar verwachting begin 2026.

Enthousiaste kopers kunnen vanaf nu al aan de slag met hun persoonlijke koperswensen. Kleuren, stijlen, de ideale keuken, luxe in de badkamer, alles om van hun woning hun droom ‘thuis’ te maken.

Ook wonen in Nieuw Bergen?
Ben je nog op zoek naar een unieke woning in de luwte van het levendige stadscentrum? Neem dan snel contact op met één van de makelaars of bekijk de woningselector op de website voor de beschikbaarheid. Wees er snel bij, want voordat je het weet is het te laat!

Uitgelicht: Indigo, type A, bouwnr. 1.4.2
€ 808.900,- v.o.n.
121 m2 woonoppervlakte
Absolute luxe en riant wonen
Inclusief eigen parkeerplaats
Comfortabel inpandig balkon

Uitgelicht: Violet, type H, bouwnr. 2.2.2
€ 623.900,- v.o.n.
103 m2 woonoppervlakte
Iconische woontoren voorzien van groen dak
High-end design, luxe en comfort
Inclusief eigen parkeerplaats
Comfortabel, deels inpandig balkon